Coaching

Bepaalde belemmerende gedachten blijven maar door je hoofd spoken. Je ervaart druk, je legt de lat hoog, en het is nooit goed genoeg. Je zit niet lekker in je vel. Je weet niet goed wat je wil. Je zou (iets in) je leven graag anders zien. Maar je hebt het gevoel dat je vastloopt. Het lukt je niet om er verandering in te brengen. Om te groeien.

Je hoeft het niet alleen te doen! Net als een kiem kunnen wij – als mens – tijdens ons groeiproces ook wat aandacht en aanmoediging gebruiken. Die aandacht en aanmoediging is wat Kiemkas jou biedt. Een veilige omgeving waarin jij jezelf kunt ontwikkelen.

‘Wat wil ik en hoe kom ik daar?’ Dat is iets wat we onderzoeken in de sessies die ik met je voer. We realiseren positieve verandering – zowel op persoonlijk als op professioneel niveau. We onderzoeken jouw vraagstuk en het ontstaan ervan. Om vervolgens te werken aan veranderingen in denken, doen en voelen. Jouw doelen en behoeften staan hierin centraal. In de sessies is veel ruimte voor het oefenen van situaties en voor reflectie, zodat jij stap voor stap weer op één lijn komt met jezelf!


Waarom zou je wachten? Waarop ga je wachten? Je hebt een keuze. Durf die keuze te maken. Kies voor jezelf!

WERKWIJZE.

We starten met een vrijblijvend online startgesprek waarin we jouw coachvraag verhelderen, doelen stellen en de aanpak bepalen. Gedurende het traject evalueren we regelmatig het resultaat, zodat de sessies goed blijven aansluiten bij jouw behoefte. Een individueel coachingstraject bestaat gemiddeld uit 5 tot 8 sessies.

TARIEF.

Het tarief is €100,- incl. BTW per sessie. Een sessie duurt gemiddeld 60-75 minuten.

Veel werkgevers kunnen vanuit een persoonlijk ontwikkelbudget of opleidingsbudget (een deel van) de kosten voor coaching op zich nemen. Vraag je werkgever wat er voor jou mogelijk is.

 

COACHING IN UTRECHT.

Kiemkas is gevestigd te Utrecht. In overleg kan ook voor een andere coachlocatie, online coaching of wandelcoaching gekozen worden.

 

 

"Ons leven is tijdelijk, en juist dát gegeven maakt dat we in actie moeten komen, radicale beslissingen moeten nemen over hoe we ons leven willen leven"

Irvin Yalom